Proces

Under produktområdet Proces markedsfører og leverer vi procesudstyr primært til fødevare-, levnedsmiddel-, Petrokemi, Olie & Gas, Power to X, Semiconductor, Medicinalindustrien, pharmaceutisk- og kemisk industri.

Belysning til skueglas

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af lamper til montering på skueglas fra vores tyske leverandør F. H. Papenmeier. Lamper til montering på skueglas anvendes typisk i proces anlæg eller tankanlæg inden for fødevareindustrien og andre industrier, hvor det er vigtigt at følge med i processer og deres forløb – altså visualisering af flow og medie i en proces.

Blandingsbatteri

OEM Automatic Klitsø A/S er leverandør af blandingsbatterier fra en af verdens absolut førende producenter Mogema.

Fittings

Vi fører et stort udvalg af fittings til fødevarer og medicin. Vores produkter har allesammen mulighed for certifikat til fødevareindustri og medicinalindustri.

Flowcontrol, Flowmåling og Trykregulering

Vi fører et bredt udvalg af Mass Flow Controller - MFC, Mass Flow Meter - MFM og Trykregulatorer til forskellige typer processer. Via vores leverandører Brooks Instrument og Tescom kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din applikation. Vi løser bl.a. udfordringer inden for Petrokemi, Olie & Gas, Power to X, Semiconductor og Medicinalindustrien

Kamera til tankovervågning

Via vores leverandør F H Papenmeier leverer vi Visulex kameraer, der kan anvendes til tankovervågning, herunder overvågning af medier eller tekniske installationer. Kameraerne kan benyttes til overvågning af arealer, bygninger og faciliteter - både indendørs og udendørs. Med Visulex kompakte design og høje fleksibilitet kan vi levere løsninger, der er individuelt skræddersyet til lige præcis det formål du ønsker, og inkorporerer enten omkostningseffektive standardprodukter, eller konstruktioner tilpasset formålet.

PTFE Linede produkter

Vi har her samlet PTFE-linede rør og fittings og PTFE-liede ventiler. Producenterne er LMP, Richter og InterApp.

Røre værker & Mixer

OEM Automatic Klitsø er leverandør af røreværker fra nogle af verdens absolut bedste producenter. Vort program omfatter røreværker til b.la. farmaceutisk industri, bioteknologi, kemisk industri, fødevareindustri, farve- og lakindustri, spildevandsbehandling m.f.

Sensorer

Vi fører et stærkt udvalg af sensorer af høj kvalitet og design til bl.a. fødevareindustrien fra vores leverandør Anderson-Negele. Vores udvalg af sensorer fra Anderson-Negele opfylder de højeste krav til procesteknologien, og er den perfekte løsning i applikationer til f.eks. fødevarer, bryggerier, pharma, medicin, medico & kosmetiske processer.

Skueglas

Skueglas benyttes bl.a. til indsvejsning i procesbeholdere, rørledninger eller andre lukkede anlæg, hvor man ønsker at observere proces eller medie. Vores udvalg af skueglas fra bl.a. Papenmeier og Scanding fås i forskellige designstandarder såsom DIN og DN og kan skræddersyes til lige netop dine behov.

Slanger

OEM Automatic Klitsø kan tilbyde hele slange- og fittings porteføljen fra Geci Tech. Geci Tech har i mange år specialiseret sig i fremstilling af slange og slange fittings, der opfylder de højeste krav der stilles til procesanlæg, og derfor er den ideelle løsning til mejeri-, fødevare-, bryggeri-, kosmetik-, pharma- og generel forarbejdningproduktion.

Spande

Vi har spande, kander, beholdere, transportjunger mm. fra nogle af verdens absolut bedste producenter. Moderne fremstilling og specialbyggede maskiner i deres produktion skaber unikke muligheder for produktion af rustfrie stålprodukter til en lang række applikationer.
Zimmerlin Press. cover

Tankdæksler

OEM Automatic Klitsø fører et bredt sortiment af trykløse eller trykdæksler fra Zimmerlin. Et tankdæksel af høj kvalitet, der giver hurtig, nem og bekvem adgang til procesanlæg. Tankdækslerne opfylder de højeste krav til procesteknologien, og er den ideelle løsning indenfor food, bryggeri, kosmetik, og farmaceutiske processer. Alle vores dæksler fås med en bred vifte af overflader, pakningsmaterialer, NA-Connection & skueglas mv. Vi fremstiller ligeledes kundespecifikke løsninger.
Nano Spinner

Tankrensning

OEM Automatic Klitsø´s tankrensning´s udstyr, opfylder de stærkeste krav til proces teknologien og er den ideale løsning inden for Fødevare, Bryggeri, Kosmetik, og Pharma processer. Rensekugler fremstilles fra DN 8 - DN 50. Rensekugler er den tekniske, mest optimale løsning til desinficering eller rengøring af tankudstyr til procesindustrien. 
Tilbehør til dæksler

Tilbehør

Tilbehør til tankdæksler fra Zimmerlin

Varmeveksler

OEM Automatic Klitsø er leverandør af varmevekslere fra nogle af verdens absolut bedste producenter.

Ventiler

Vi fører et bredt udvalg af ventiler til industrien fra vores leverandører Definox, M&S Armaturen, Interapp og Effepi. Vores sortiment inkluderer bl.a. fødevaregodkendte butterflyventiler, kugleventiler, sædeventiler, kontraventiler, mixproof ventiler, sikkerheds, reguleringsventiler og kemi resistente ventiler.

Kunde-case

Kundecase: Spectro Inlets benytter Brooks Mass Flow Controller og pressure controller

Brooks Instruments og OEM Automatic Klitsø blev valgt af Spectro Inlets til udvikling og production af instrumenter til massespektroskopi. Årsagen var mere tilfredstillende leveringstider og supply chain.

Produktnyheder

Skift din gamle Mass Flow Controller ud med rabat

Har du en gammel Mass Flow Controller liggende som trænger til at blive skiftet ud, så giver vi lige nu 25 % rabat på udskiftning af gamle Mass Flow Controller til nye fra Brooks Instrument.

Produktnyheder Bæredygtighed

Arbejder du med GREEN HYDROGEN? Vi har de sikre ventilløsninger til grøn hydrogenproduktion fra producenten Interapp

Green hydrogen er en af de mest miljøvenlige muligheder for at producere hydrogen, da processen drives af vedvarende energikilder som vind eller solenergi. Helt rene og ilt-egnede ventiler er afgørende for at garantere en sikker, effektiv og fejlfri drift af anlægget.

Produktnyheder

OEM Automatic Klitsø tilbyder specielle tilbud til alle universiteter i samarbejde med Brooks Instruments

Udstyr dit laboratorium med de bedste instrumenter og tilbehør til at levere præcise resultater og flytte din forskning fremad. Se nedenfor og vælg hvilket tilbud der passer bedst til dit behov.

Virksomhedsnyt

Mød os på Ajour - Erhvervskonference 2023 - maskinmestrenes messe - få gratis billetter hos OEM Automatic Klitsø

OEM Automatic Klitsø deltager i Ajour - Erhvervskonference 2023 arrangeret af Maskinmestrenes Forening - i Odense den 23.-24. november 2023. Udfyld formularen og få gratis billetter. Og hils på os i vores stand og få en snak om produkter og løsninger til din virksomhed.

Tips og guides

Hvorfor bruge et rotameter (Variable Area Flow Meter) til at måle gas- eller væskeflow

Vi giver her et lille overblik over de gode grunde til at bruge et rotameter.

Teknisk rådgivning
Christian Hansen

Adm. direktør

+4548106434 48 10 64 34

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat